Appmiral is committed to helping festival and music event organisers improve the experience of their visitors

Sector

Festival App

Overzicht

Appmiral staat organisatoren van festivals en evenementen bij die hun publiek de best mogelijke bezoekerservaring willen bezorgen.

Wij bieden onze klanten ondersteuning bij het besparen van tijd en inspanning met onze plug-and-playable platforms en slimme tools voor het management achter de schermen.

  • 9 jaar kennis en ervaring zitten gebald in de recentste uitvoering van het product
  • + 3,850,000 bezoekers zijn bediend sinds 2010
  • + 280 toepassingen werden afgeleverd tot nog toe
  • actief in 16 landen in 2018
  • best beoordeelde festival app voor het vierde jaar op rij, zowel voor iOS als voor Android

Wij zien het als onze missie om onze klanten voor te bereiden op de volledige digitale sturing van hun activiteiten zoals die van hen verwacht wordt.

Het publiek eist toptechnologie en vergelijkt elke mobiele applicatie die ze downloaden met deze van miljardenbedrijven als Facebook, Instagram, …

Binnen ons modulair kader voldoen ook zij aan deze hoge verwachtingen met een fenomenale en volledig maatgeknipte mobiele oplossing voor hun evenement of festival.

Key Managers

Robin Van den Bergh
Managing Director
Na tien jaar in de financiële industrie als ondernemersbankier besliste Robin in 2015 zelf te gaan voor het ondernemerschap als extern consultant bij November Five. Zijn salesachtergrond bleek een grote troef bij het in de markt zetten van hun ondernemingsprojecten Spencer en Karmacards, wat leidde tot een managementfunctie bij de eerste venture van November Five, Appmiral.
De behoeften van de klanten begrijpen en deze business intelligence omzetten in een verfijnde commerciële en bedrijfskundige aanpak is wat hem op dagelijkse basis motiveert.
David De Bels
Product Owner
David was voorheen hoofdontwikkelaar iOS van November Five. Hij blinkt uit in het beheer van projecten van A tot Z en wil steeds de volledige controle over de architectuur van de door hem gebouwde oplossingen.
Dit maakt van hem de perfecte Product Owner voor Appmiral, waarmee hij verantwoordelijk is voor alle productgebonden aangelegenheden en optreedt als bewaker van de uitgetekende roadmap. David verbindt zijn sterke ingenieurskwaliteiten aan een onwrikbaar streven om te voldoen aan de behoeften van de klanten.