Digital platform to ensure passengers have a smooth journey from home to their destination

Sector

E-Travel

Overzicht

Airwafi is in november 2015 opgericht door een team van luchthavenexperts met ondersteuning van adviseurs die beschikken over uitgebreide ervaring in PPS, operaties en management van luchthavens met eigen vernieuwende merken.

 

Airwafi verzorgt een vlotte en niet-disruptieve digitale transformatie om de passagierstevredenheid (PAX) en de operationele efficiëntie te verhogen. Het staat luchthavens en luchtvaartmaatschappijen terzijde om reizigers een feilloze passagierservaring te bezorgen en de maatschappijen in contact te houden met hun passagiers.

Key managers :

Jamie Lee
Founder - CEO
Als voormalig directeur bij HASDC en Airport Worldwide Inc. (met operaties in 12 luchthavens in de Verenigde Staten, Latijns Amerika en Europa), dat in April 2018 is overgenomen door Vinci Airports, beschikt zij over twintig jaar ervaring in financiën en operaties, strategische planning, alsook business- en projectontwikkeling in meerdere bedrijfssectoren zoals de privatisering van luchthavens.
Thiery Van Kerm & Jeonghwa Yoo
Business Strategy & MarCom
Thierry is directeur bedrijfsstrategie en bestuurslid en business development advisor bij Ideta en Entreprendre.Wapi. Hij legt zich toe op business model canvas, de doorlichting van ondernemersprojecten en financiële planning bij de oprichting en de ontwikkeling van bedrijven).

Jeonghwa is directeur Marketing & MarCom en bestuurslid en was voorheen PR-directeur van Edelman Worldwide & Ogilvy PR. Ze beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in marketing en public relations in meerdere sectoren.