Booqee is a white label document sharing tool that integrates with any tax/accounting/auditing programme

Sector

Fintech

Overzicht

Booqee stelt zich tot doel de samenwerking tussen boekhouders en hun cliënten vlotter te laten verlopen. Door zijn extreem configureerbare structuur is Booqee inpasbaar in elke workflow, ongeacht de omvang van de onderneming of haar geografische ligging. Zo rekent Booqee zowel Amerikaanse als Europese boekhouders tot zijn klantenbestand met bedrijven uit de Top 50 maar evengoed kleine boekhoudkantoren.

Booqee put zijn kracht uit zijn artificiële intelligentie die anticipeert op eventuele vragen om bijkomende informatie vanwege boekhouders en speelt deze verzoeken rechtstreeks door aan het cliënteel. Het document dat zo wordt opgehaald, wordt opgenomen in het Booqee-proces en onmiddellijk afgeleverd in de juiste afdeling van het boekhoudkantoor, en dat ongeacht de omvang van het document.

Booqee maakt gebruik van artificiële intelligentie en machine learning om zich elke stap in het samenwerkingsproces tussen klant en bedrijf eigen te maken en dit zo te optimaliseren door gebruiksregels weg te nemen.  Met zijn gebruiksvriendelijkheid is deze software ook een ‘no-brainer’ voor de eindgebruiker. Voor de bedrijven zijn de implementeringsvereisten zo goed als onbestaande zodat onmiddellijk aan efficiëntie gewonnen wordt.

 

 

 

Key Managers

Mattias Geusens
Co-founder - CEO
Mattias studeerde af aan de Businessopleiding van KULeuven en EM Lyon en beschikt over een master in finance van Vlerick Business School. Vóór hij startte met Booqee werkte Mattias als freelance project manager en als business analyst voor heel wat IT-projecten bij BPost, BNP, Puilaetco enz.
Mattias is binnen Booqee verantwoordelijk voor bedrijfsvoering en financiën.


Cyril Limam & Pieter-Jan Vrancken
Co-founders - CIO & CCO
Cyril genoot zijn opleiding als software engineer aan de University of Technology of Compiègne (FR) en de Cranfield University (UK). Vóór hij begon aan Booqee werkte Cyril bij Sopra Banking Software, één van de toonaangevende bedrijven in de banksoftwaresector. In die functie werkte hij aan projecten rond software transformation voor een groot aantal banken. Cyril staat aan het hoofd van het ontwikkelingsteam bij Booqee.

Pieter-Jan beschikt net zoals Mattias over een Businessdiploma van de KULeuven en een MBA van de Vlerick Business School. Pieter-Jan bekleedde meerdere functies in de verkoop- en business development teams van bedrijven als IBM en Voxtron. Vanuit het kantoor in New York stuurt hij bij Booqee de verkoop-, marketing- en HR-teams aan.