Cloudalize provides instant, full-featured, GPU-driven teamwork environments in the cloud

Sector

GPU as a service

Overzicht

MyGDaaS™ is een intuïtief platform dat via MSP en softwareverkopers beschikbaar wordt gemaakt voor eindgebruikers in de architectuur-, engineering- en bouwsector, die hun project eigenhandig kunnen uitbouwen via de volledig geautomatiseerde MyGDaaS webportal. Zowel business users als IT-specialisten rollen hiermee op enkele minuten tijd een volledige virtuele IT-infrastructuur uit zonder dat daarvoor investeringsuitgaven vereist zijn. Met zijn vijf verschillende prestatieprofielen is het een bijzonder rendabele oplossing met een facturatiemodel per uur of per maand naar keuze van de klant. De cloud service die draait op Cloudalize MyGDaaS moet uitgroeien tot het leidende 3D-samenwerkingsplatform voor bouwprojecten overeenkomstig de normen van BIM niveau 3.

Key Managers :

Jeffrey Meesemaecker
CTO
Jeffrey is oprichter en CTO van Cloudalize. Hij is een ervaren cloud architect die eerder in zijn loopbaan op grote schaal traditionele VDI-omgevingen uitwerkte voor grote ondernemingen. Zo groeide bij hem de technologische visie op wat zou uitgroeien tot het Cloudalize MyGDaaS Platform.
Benny Willen
CEO
Benny is oprichter en CEO van Cloudalize. Hij is een ervaren teamleider met meer dan 50 succesvol afgeronde consultancy-opdrachten op de teller in innoverende projecten bij gevestigde waarden in de bedrijfswereld. Hij stond ook mee aan het hoofd van een klein bouwbedrijf zodat hij een uitstekend zicht heeft op de meerwaarde die MyGDaaS kan bieden voor de klant.