itinari is the emerging reference platform for travelers looking for inspiring editorial content

Sector

E-travel

Overzicht

Ondanks en misschien door de overvloed aan informatie die potentiële reizigers via het web en andere informatiebronnen kunnen terugvinden, blijft het moeilijk en tijdrovend zelf een route uit te stippelen die zowel inhoudelijk als budgettair aan de individuele eisen voldoet. Dit is des te meer het geval als het circuit ver wegblijft van de platgetreden, toeristische paden.

Itinari wil juist die geïsoleerde maar wondermooie plekjes meer visibiliteit geven.

Daarvoor wil itinari, in samenwerking met lokale en regionale toeristische diensten, een robuuste en kwaliteitsvolle database van interessante activiteiten creëren. Zo wil het reizigers informeren over de mooiste regio’s en per regio gepersonaliseerde reiscircuits aanbieden in functie van hetgeen elk van hen interesseert

Key Managers :

Nicolas Casula
Co-founder
Nicolas is een ondernemer die ervaring opgedaan heeft in technologie transfer en in financiering en strategische ontwikkeling van jonge bedrijven.
Na vele jaren in internationaal strategy consulting bij Mc Kinsey, heeft Nicolas zich als fondsbeheerder toegelegd op de financiering van Belgische en Europese start-ups die zich richten op de ontwikkeling en commercialisering van een breakthrough technologie.
Hij kreeg het idee voor itinari tijdens een wereldreis. Samen met zijn mede-oprichters wil hij dat idee omzetten in een technologische oplossing die een antwoord bidet op de noden van toeristische diensten en individuele reizigers.
Nicolas behaalde een diploma van burgerlijk ingenieur fysica aan de ULB en studeerde af als handelsingenieur aan het HEC te Parijs.