Manual.to is a platform that allows for easy creation of multilingual manuals and illustrated procedures

Sector

Digital Manuals

Overzicht

Manual.to stelt bedrijven in staat online meertalige handleidingen en geïllustreerde procedures aan te maken. Deze handleidingen kunnen vervolgens met ongeacht welk toestel geraadpleegd worden via een URL of een QR-Code.

Manual.to ontwikkelde uit onvrede met de bestaande handleidingen in pdf of online video een nieuwe methode om geïllustreerde content te creëren en te delen om zo bedrijven te helpen tijd te winnen en hun medewerkers en klanten beter te informeren. Dit komt ten goede aan de veiligheid, de kwaliteit en de tevredenheid van de gebruikers terwijl kosten verminderen en processen eenvoudiger worden. Tegelijk vormen de aanvullende gegevens en analyses over het gebruik van de handleidingen een basis voor continue verbetering.

Key Managers :

Jorim Rademaker
CEO
Als ondernemer, designer en programmeur kan Jorim bogen op vijftien jaar ervaring in branding, communicatie en technologie. Hij weet hoe duur drukwerk kan zijn en wendt zijn designtalent en zijn vaardigheden als programmeur aan om hiervoor oplossingen te vinden.

Als marketeer kent hij de kracht van directe communicatie en sterke merken. Als designer is hij zich ervan bewust dat een optimale gebruikerservaring een frictieloze eenvoud vereist. Als programmeur schat hij de impact van schaalbare technologie naar waarde.
Tom De Coninck
CTO
Tom is een bijzonder veelzijdig en beslagen full stack ontwikkelaar. Hij leerde de knepen van het vak in meerdere scale-up technologiebedrijven zoals Engagor, Incubaid en Symantec, en weet precies hoe je hoogperformante systemen bouwt als basis voor schaalvergroting. Tom heeft ervaring met software-architectuur, project management en teamleiding.

Vanuit zijn opleiding computerwetenschappen heeft hij steeds softwarearchitectuur gekoppeld aan ontwikkeling en is hij een enthousiast promotor van technologie als maatschappijverbeterende factor.