MySkillCamp is a learning hub combining a LMS, a LXP and a third-party content marketplace

Sector

HR Tech

Overzicht

MySkillCamp is veel meer dan eenvoudige opleidingssoftware. Ons aanbod omvat zowel pedagogische engineering (onze experten begeleiden onze klanten bij het ontwerp en de invoering van aantrekkelijke leertoepassingen) als digitale technologie op een SAAS-platform met een combinatie van meerdere eigenschappen. Eerst en vooral is er het Camp, (de opleidingsruimte waar iedereen zich kan komen bekwamen in persoonlijke of gemeenschappelijke content, ingedeeld naar competenties, beroep, merk…), dan is er de Studio (de auteurstool waarmee gepersonaliseerde leertrajecten in het leven worden geroepen met een heel palet aan beschikbare tools : kwissen, video, event planning, face-to-face, in sequentie, blended learning, rapid learning…), en ten slotte is er de Marketplace (keuze tussen opleidingen à la carte die operationeel en op ieder moment beschikbaar zijn).

Onze value proposition ? Bij MySkillCamp hechten wij veel aandacht aan de pedagogische waarde die wij het digitaal instrument meegeven met onze deskundige begeleiding en de flexibiliteit van ons platform. Zo vereenvoudigen wij het beheer van de bedrijfsopleidingen en brengen wij de betrokkenen op één enkele plek samen (cursisten, opleiders, vormingsinstellingen, managers…). Om het leerproces verder te onderbouwen, bieden wij onze klanten nu ook een mobiele applicatie zodat elke cursist overal, op ieder moment en vanaf elk soort drager aan onze contents kan.

Zo kan ons platform vandaag bogen op 120 000 gebruikers, waarmee wij het opleidingsbudget van onze B2B-klanten met een factor tien verminderen door hen te laten kiezen voor e-learning oplossingen en een factor twee voor blended learning. De winst in tijd, energie en geld is aanzienlijk.

Key managers

Kevin Tillier
CEO
Kevin belichaamt als CEO onze onderneming bij onze prospects en klanten. Hij is een ijshockeyfanaat die eerst als student en nadien als docent intensief geconfronteerd is met de opleidingswereld. Vanuit zijn ervaringen begreep hij de behoeften van het bedrijfsleven en wist hij dit begrip vervolgens te vatten in een gericht platform. Vandaag bedient Kevin zich van zijn ervaringen om bedrijven te adviseren en stap voor stap te begeleiden in hun Digital Learning strategie nog vóór de verkoop van de louter technische tools ter sprake komt.
Amandine Coutant
COO
Amandine stuurt als COO met een onmiskenbare doortastendheid de teams en de financiën van de onderneming aan. Ze past steevast de toewijding en pedagogie uit haar gezinscontext toe op de medewerkers om bij iedereen het individueel potentieel tot uiting te brengen. Haar devies ? Het team samenbrengen rond een gemeenschappelijke visie (de groei van het bedrijf, nieuwe uitdagingen...) door erop toe te zien dat elkeen hieraan zowel professioneel als persoonlijk genoegen beleeft.