proUnity is an end-to-end platform for the management of contingent workfoce

Sector

HR Tech

Overzicht

proUnity biedt een alternatief voor de klassieke ‘bodyshopping’ industrie.

Eens de job aanvraag gecreëerd en gepubliceerd is op proUnity, worden de juiste freelancers automatisch op de hoogte gebracht, die zich zo op een snelle en efficiënte manier kandidaat kunnen stellen voor de job waar ze het best bij passen. Dankzij onze intelligente matching engine en doorgedreven kwaliteitscontroles komen de best gekwalificeerde freelancers op de juiste projecten terecht. Eens de expert aan boord is, wordt deze opgenomen in de flow van het automatisch én online contracteren, het opvolgen van de tijdsregistratie, het rapporteren en het factureren. Heel dit proces wordt in handen genomen door proUnity. proUnity zorgt eveneens voor de controle en betaling van de facturen.

Key Managers :

David Muyldermans
CEO – Founding Partner
David heeft een 20tal jaar ervaring in management en sales functies in industriën zoals de FMCG en in de IT dienstverlening. Hij heeft een goede kennis van zowel de privé als de overheids sectoren waar hij zowel sleutel op deur als consultancy opdrachten heeft beheerd. Daarnaast was hij ook steeds actief als ondernemer en wat hem uiteindelijk geïnspireerd heeft om proUnity op te richten.
Tania Vivane
Account Manager
Haar universitaire opleiding, een Master in de Business Psychologie (ULB) en een Master in Human Resources (Solvay Business School), heeft haar toegelaten om na haar studies van start te gaan in de dienstensector. Bij Orange Business Services, een ICT dienstverlener, was ze gedurende 5 jaar actief als Account Manager en recruiter. Naast haar commerciële activiteiten, hoofdzakelijk voor grote nationale en internationale organisaties, was ze ook verantwoordelijk voor het vinden van de juiste kandidaten.