ShiftMeApp is an intelligent planning and team management tool

Sector

HR Tech

Overzicht

ShiftMeApp heeft als ambitie teams bij te staan bij de uitbouw van een realtime deelcultuur door managers een eenvoudige en slimme oplossing aan te reiken die hun teambeheer stroomlijnt. De door Shiftmeapp ontwikkelde oplossing stelt managers in staat hun efficiëntie te verhogen en zich toe te leggen op taken met een hoge toegevoegde waarde door aanzienlijke tijdwinst bij het planningsbeheer, betere communicatiestromen met hun teams en een vlotte verwerking van planningsproblemen en onvoorziene voorvallen.

Key Managers :

Michael Leidensdorf
CEO
In zijn leven als serial entrepreneur stootte Michael in zijn projecten steeds weer op problemen met het planningsbeheer van zijn teams. Daarom ontwikkelde hij ShiftMeApp, een slimme oplossing die managers ontlast van hun dagelijkse zorgen met het team- en planningsbeheer.
Jean-Charles Van Der Bruggen
CTO
Jean-Charles ontfermt zich over de technische keuzes die gemaakt moeten worden en de technologische coördinatie van ShiftMeApp. Met zijn solide ervaring ter zake kan hij zich creatief en probleemoplossend uitleven omdat hij deze innovatie perfect onder de knie heeft.