Shippr is a same-day delivery platform

Sector

Logistics

Overzicht

Shippr, dat in april 2017 het levenslicht zag, is een digitaal platform gespecialiseerd in logistiek-op-verzoek.

Met onze technologie verbinden wij handelaars, ondernemingen en vakmensen met een brede gemeenschap van professionele koeriers om hen te ontlasten van de ver- en doorzending van goederen. Wij bieden een oplossing op maat die alles op het geschikte moment verzendt.

Hebt u een levering te plannen ? Of wilt u dringend goederen overbrengen ? Of een ronde programmeren ? Breng eenvoudig de gegevens voor uw verzoek in op ons platform en onze algoritmes zorgen voor de rest !

Om het leveringsproces te optimaliseren, hebben wij een dashboard ontwikkeld – een privéruimte waar elke klant individueel zijn behoeften invoert – voor onze koerierstoepassing, waarlangs leveringen binnen onze gemeenschap worden toegewezen.

Key Managers :

Romain & Quentin
CEO - COO / Founders
Romain is alumnus van een marketingschool en medeoprichter en CEO van Shippr. Hij bekommert zich over strategie, business, klanten, partners als en ware orkestleider. Romain beschikt over buitengewone leiderscapaciteiten om het bedrijf op een afgemeten wijze te managen en het team op dagelijkse basis aan te sturen.

Als voormalig QA Analyst en consultant in een digitaal agentschap beheert Quentin de operaties van Shippr. Zijn wereld draait rond medewerkers, aanwervingen, leveringen en klanten. Quentin geeft de cadans aan van de dagelijkse activiteiten bij Shippr.
Kevin & Alexina
Product manager - Marketing / Founders
Met zijn diploma in grafisch design en ervaring als UX/UI-designer voor een digitaal agentschap en Brand Manager voor één van de Belgische topbedrijven in telecom leidt Kevin vandaag de productontwikkeling bij Shippr. Als productmanager brengt hij evenwicht in innovatie, strategie en marktbehoeften.

Na een ervaring als e-commerce verantwoordelijke voor een designbedrijf staat Alexina vandaag in voor de commerciële uitbouw van Shippr. Zij bepaalt de positionering, verfijnt de boodschap, vindt nieuwe kanalen om de naambekendheid te vergroten, beheert de CRM, werkt campagnes uit... Alexina ondersteunt de business-evolutie van Shippr en ziet erop toe dat de marketingdoelstellingen worden gehaald.